Capricho

capricho

De steaks “Capricho”  zijn een van de meest gewaardeerde deelstukken van rundvlees en ossenvlees, omdat ze een onvergetelijke ervaring bieden. Jose Gordón, de ontwerper van dit merk in de provincie León, heeft een exclusief en bijzonder proces ontwikkeld voor de veeteelt en rijping van deze runderen.

Een van de belangrijkste stappen in El Capricho is het rijpingsproces. Deze stap is essentieel voor het bereiken van maximale kwaliteit. Wat veel mensen zich niet bewust zijn, is dat het vet in het vlees een fundamentele rol speelt, aangezien het de smaak, de textuur en de sappigheid van elk stuk bepaalt. Zonder dat zou het vlees de Premium-categorie niet kunnen bereiken, noch het rijpingsproces kunnen doorstaan. 

Goya

We zijn uitzonderlijk fier te kunnen aankondigen dat Venture Restaurants nu de EXCLUSIEVE LEVERANCIER zijn voor de Canarische Eilanden van het vaak bekroonde legendarisch GOYA rundsvlees uit het Baskenland.
GOYA levert sinds meer dan 40 jaar exclusief  aan enkele van de meest bekende Spaanse steakrestaurants, waaronder het wereldberoemde Casa Julian in Tolosa.
Aangezien ze sinds jaren hun vlees enkel verdelen aan de meest exclusieve cliënten, zijn ze erin geslaagd hun zeer veeleisende normen aan te houden.
GOYA selecteert enkel melkkoeien van de hoogste kwaliteit, met een minimum leeftijd van 6 jaar. Deze zijn vooral opgegroeid op gras en de laatste maanden gevoederd met mais. Dit zorgt voor een rijkere smaak en een hogere graad van marmering voor een meer intense en gezonde vetsmaak.

Okelan

Exclusief voor de Venture Restaurants Tenerife levert dit bekroonde, 4e generatie familiebedrijf de zachte steak van de hoogste kwaliteit, met een eenvoudige en zuivere smaak. We laten het in onze slagerij Meat Boutique rijpen gedurende minimum 30 dagen, voor een rijke maar niet té rijpe smaak. 

GALICISCH VLEES VAN HOGE EXPRESSIE EN PRESTIGE “LUISMI”

Momenteel beschouwd als één van de vleessoorten met de hoogste kwaliteit ter wereld. We zijn de fiere verdeler van het prestigieuze Luismi vlees, vermaard voor zijn ongelooflijke textuur en perfecte smaakbalans.

NATIONALE STEAK “AÑOJO”

Gras gevoederde kalveren tussen 14 en 24 maanden oud. Het vlees is licht rood, zacht, sappig en licht verteerbaar.

Txogitxu

Een diep, robijnrood vlees. Rijk en robuust van smaak. Sterk gemarmerd en gerijpt gedurende 30-40 dagen om de smaak nog intensiever te maken. 

Wagyu

Gezien als een van de beste vleessoorten in de wereld, met een voortreffelijke, zachte smaak. Al de dieren zijn meer 48 maanden oud en zijn opgegroeid op een boerderij met enkel natuurlijke voeding.

Geen producten in je winkelwagen.